tiistai 1. marraskuuta 2011

Dodii

Ekaa kertaa blogia kirjottelen.
Tossa pari kuukautta sitte omilleni muutin. Ja tän kuun lopussa muutan takas porukoitten luo. Jos siel vaikka vähän rauhottus ku lähteny nyt vähän käsistä tää elämä.
Kesä tosiaan alkoi kun vanhemmat lähti himasta ja tuli pidettyä vähä rajumman puoleiset bileet.. Varaston ikkunoita hajotettiin, porukoitten sänkyyn oksennettiin, parketit alko lähtee ja pikku veljen lompakko varastettii. No vanhemmat tuli sit lomalta ja siitähän se show alko. Näitten bileitten seurauksena lensin himast pihalle.
Asuin aluks pari kuukautta kavereitten luona vähä paikasta toiseen. Sitten sain aikaseksi muuttaa omaa kämppää ja tässä sitä nyt ollaa työttämänä sossun rahoilla eläessä.
Jäin tossa pari viikkoa sitten kaikesta perseilystä kiinni mitä vuosien varrella oli tullu tehtyä. 4 päivää tutkinta vankeudessa. Siellä tuli mietittyä että mitä kaikkea turhaa ja hyödytöntä on tullu tehtyä..
Otin vähän kyllä kavereittenki tekoja omille niskoille.. Omana perjaatteena aina ollu että kaveria ei vasikoida.. Tutkinta vankeudesta päästyä kavereitten kanssa tullu juhlittua mutta jättäny kaiken turhan paskan pois. Kavereiden kanssa jo sovittiin et nyt rauhotutaan.
Porukoille ku muutan nii pääsee faijalle duunii et saa maksettua sakot ja korvaus summat pois. Kaiken kaikkeaa niitä kerty 15 600€ + sakot. Onneks on ollut ystävät tukena ja sisko myös.
Ja joo kummi setähän musta tuli tossa kesäkuun puolessa välissä kun sisko synnytti pojan (Mikael Toivo Johannes)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti